Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μάνα και κόρη πέθαναν από κορωνοϊό – Οργή του γιου για τον πνευματικό τους (VIDEO)

koronoios-nosokomeio

«Προσπαθούσα εδώ και κοντά έναν χρόνο να πείσω την μητέρα μου να κάνει το εμβόλιο», δήλωσε

Με διαφορά λίγων εβδομάδων πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού, μάνα και κόρη, σε ένα χωριό της Ημαθίας. Οι άτυχες γυναίκες είχαν πιστέψει στον πνευματικό τους, που ήταν κατά των εμβολίων, όπως καταγγέλλει ο γιος της 60χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Γεώργιος Διαμαντίδης αναφέρει χαρακτηριστικά «προσπαθούσα εδώ και κοντά έναν χρόνο να πείσω την μητέρα μου να κάνει το εμβόλιο, αλλά η μητέρα μου φοβόταν στην αρχή. Συμβουλεύθηκε τον πνευματικό της και ο πνευματικός της, της λέει ‘τέκνο μου, μην το κάνεις, δεν υπάρχει λόγος… Θεός υπάρχει, αν γίνει κάτι ο Άγιος Λουκάς θα έρθει… (ενν. να σε βοηθήσει)’».

Ένα μεγάλο μέρος των κάτοικων στο Ζερβοχώρι δεν έχει εμβολιαστεί, πάρα το γεγονός ότι αρκετοί συγχωριανοί τους έχουν χάσει τη μάχη για τη ζωή…

Ξεσπώντας, ο γιος της γυναίκας που πέθανε ανεμβολίαστη, στα 60 χρόνια της, λέει «κακία έχω, γιατί αυτά τα άτομα που πέρασαν από την μαμά μου, που ήρθαν στο σπίτι και ούρλιαζαν και τσίριζαν ‘γιατί έφυγες;’… Τι έφυγε; Εσύ έβαλες το χέρι σου να την στείλεις στον άλλο κόσμο. Γιατί να το κάνεις αυτό; Όλο το χωριό κλαίει, τόσα άτομα που ξέρουν την μαμά μου, πόσο καλή ήταν, πόσο έξυπνη… Γιατί ήταν τόσο ευκολόπιστη;».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας