Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Θανατηφόρο τροχαίο με 7 νεκρούς

Κατά τη διάρκεια καταδίωξης διακινητή που μετέφερε αλλοδαπούς – Τραυματίστηκαν ακόμη 7 άνθρωποι

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι επτά τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 12.20 μετά τα μεσάνυχτα, κοντά στον Ίασμο Ροδόπης, με Ι.Χ. αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία.

Το πολύνεκρο δυστύχημα, συνέβη όταν το όχημα προσέκρουσε με σφοδρότητα σε πλευρικό σταθμό διοδίων της Εγνατίας Οδού. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Οι τραυματίες παραλήφθηκαν από σταθμούς του ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. 

Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν, ενώ από την αστυνομία εκτιμάται ότι επρόκειτο για παράνομη μεταφορά μεταναστών προς την ενδοχώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί εντόπισαν λαθροδιακινητή, ο οποίος μετέφερε σε αυτοκίνητο παράτυπους μετανάστες επί της Εγνατίας. Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της XanthiNews.gr το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε Μολδαβός και κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα πάνω στην Εγνατία προσπάθησε να βγει από την Εγνατία προς τον παράδρομο και έπεσε πάνω στα διόδια του Ιάσμου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ