Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Mad Clip: Σάλος με φωτογραφία του από το νεκροτομείο στα social media

Διακινούν στα social media φωτογραφία του τράπερ από το νεκροτομείο

Σε μια φρικιαστική αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός influencer και φίλος του Mad Clip, Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Όπως ενημέρωσε με story στον λογαριασμό του στο Instagram, άγνωστοι διακινούν στα social media φωτογραφία του τράπερ μέσα από το νεκροτομείο, όταν πλέον είχε φύγει από τη ζωή.

Ο Mad Clip έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 2ας Σεπτεμβρίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε πάνω σε κολόνα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και προκάλεσε σοκ σε εκατοντάδες θαυμαστές του.

Αυτή την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποιοι που θεωρούν τρόπαιο τη φωτογραφία του άψυχου κορμιού ενός ανθρώπου. Αυτό έφερε την οργή του γνωστού Youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη που έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram:

«Απλά για να γνωρίζεις… Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο, ξαπλωμένο στο νεκροτομείο, μόνο και μόνο για να το παίξεις κουλ, στέλνοντάς την σε ομαδικές (συνομιλίες), επειδή ήταν διάσημος! Απλά για να γνωρίζεις, είσαι μέγιστος μ@@@κας! Και θα χαρώ να σε βρούνε. Μπινέ, ε μπινέ!».

Mad Clip: Aιτία διαμάχης τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του

Ο κατά κόσμων Πήτερ Αναστασόπουλος κυκλοφορούσε πάντα με αρκετά μετρητά επάνω του, ήταν κάτι το οποίο γνώριζαν όλοι με τους οποίους συναναστρεφόταν και ειδικά οι πολύ κοντινοί του άνθρωποι και φίλοι. Όταν, λοιπόν, σύμφωνα, με πληροφορίες, συγγενικό του πρόσωπο έφτασε στο τμήμα για να ενημερωθεί για τα όσα γνώριζαν ως τότε οι αξιωματικοί για τις συνθήκες του τροχαίου, εκείνος θέλησε να μάθει πόσα χρήματα είχαν βρεθεί στη σορό του, προκειμένου να τα παραλάβει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον συγγενή ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία για αυτές τις περιπτώσεις, εκείνος επέμενε, ζητώντας μάλιστα, έστω και τα μισά και επί τόπου, για να λήξει το θέμα εκεί. Και αυτό το αίτημά του, όμως, δεν ικανοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τελικά, να φύγει από το τμήμα, με άδεια τα χέρια.

Τα 8.000 ευρώ τελικά και ως ορίζεται, κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου, εν συνεχεία να αποδοθούν στους νόμιμους κληρονόμους του άτυχου τράπερ.

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ