Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στάθης Άνθης: Η οικογένεια κλήθηκε για αναγνώριση πτώματος στην Αγγλία

Ο αδελφός του έδωσε DNA για την ταυτοποίηση - Σε προχωρημένη σήψη η σορός που ανασύρθηκε από τη θάλασσα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση εξαφάνισης του Στάθη Άνθη του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από το νησί Burgh στην ακτή του Νότιου Ντέβον στο Πλίμουθ της Αγγλίας.

H αστυνομία ανακοίνωσε πως ανασύρθηκε πτώμα από τη θάλασσα και κάλεσε την οικογένεια του Σταν όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στην Αγγλία, όπου ζούσε, για την ταυτοποίηση της σορού, που εντοπίστηκε στη νότια ακτή του Ντέβον, στο Bigbury Bay.

Ο αδελφός του Στάθη, ο σεφ Δημήτρης Άνθης, σε επικοινωνία με το "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη, βρίσκεται στην Αγγλία και, όπως προέκυψε, ο ίδιος έδωσε το πρωί της Τετάρτης 14 Απριλίου δείγμα DNA για να γίνει η ταυτοποίηση. Η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, γι’ αυτό και δεν είναι εύκολη η ταυτοποίηση. Ωστόσο φαίνεται πως η οδοντοστοιχία παραμένει άθικτη και από εκεί πιθανότατα να δοθούν και οι απαντήσεις.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η αστυνομία του Κίνγκσμπριτζ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία "χθες στις 17.00, η Ακτοφυλακή του Φάλμαουθ μας ενημέρωσε για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Έφθασαν ναυαγοσώστες και με τη βοήθεια σωστικού σκάφους ανασύρθηκε πτώμα από το νερό. Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν) που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh έχει ενημερωθεί για το εύρημα".

Πηγή: enikos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ