18

JUL
2018

Η Θεσσαλονίκη και οι γαστρονομικές της ρίζες στο πιάτο σας…

Θεσσαλονίκη: Δύο βραδιές γαστρονομικής εμπειρίας σε γνωστό εστιατόριο

24 Jun 201801.39

Ξεχωριστές βραδιές γαστρονομίας θα προσφέρει το εστιατόριο Thria και ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας. Το γνωστό εστιατόριο παρουσιάζει πιάτα από το νέο του μενού, το οποίο «αναζητά» τις ρίζες της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μονάχα μία βραδιά food + wine pairing, ωστόσο, λόγω της υψηλής ζήτησης οι βραδιές έγιναν δύο, την Τετάρτη (27/6) και την Πέμπτη (28/6).

Όπως αναφέρει το Thria: «Η ομάδα του εστιατορίου Thria και ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού της πόλης, παρουσιάζουν 6 πιάτα από το νέο menu του thria που αναζητά τις ρίζες της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας και το πως αυτή διαιωνίζεται μέχρι σήμερα.

Η βραδιά, περιλαμβάνει 6 διαφορετικά πιάτα που συνοδεύονται από κρασιά 6 διαφορετικών οινοποιείων.

Το μενού

Καλωσόρισμα

Ταρταρ γαρίδας με πα­παρουνόσπορο και παλαιωμένο τσίπουρο

Μελιτζάνα,
μούς ταχίνι- γιαούρτ­ι, καρύδια, αποξηραμ­ένα φρούτα

Μπύρα Septem, Premium Red Ale

Ο μεζές της θεσσαλον­ικης: Σέσκουλα με μο­υς ταραμά, παλαμίδα μαρινε και αυγοτάραχ­ο.

Οινοποιείο Κεχρή, ¨Αφρός¨ Ρετσίνα Ροδίτης

Σκουμπρί φρέσκο - σαγ­ανάκι

σαλικόρνια, σπαράγγι­α, φρέσκια τρούφα

Κτήμα Γεροβασιλείου, Chardonnay 

Μπαρμπούνια, μαρμελάδα ντομάτα, κρίταμο. 

Κτήμα Αργυρού, Σαντορίνη Ασύρτικο 

Φρέσκος μπακαλιάρος με χόρτα φρικασέ, αφ­ρό από το ζωμό του & τσιπς απο την πετσα του

Κτήμα Άλφα, Sauvignon Blanc 

Πορτοκαλόπιτα με κρέ­μα από υποβρύχιο με μαστίχα χίου και παγ­ωτό τριαντάφυλλο

Οινοποιείο Δουλουφάκη, Malvasia di Candia aromatica - Οίνος φυσικώς γλυκύς 

Κόστος 40 ευρω / άτομο

Κρατήσεις Απαραίτητες

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας-

Τηλεφωνο Κρατήσεων: T: 2310 821 120, 2310 227 225

THRIA restaurant (Μαρία Κάλλας 1) 


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(2)



Μασούτης



Mediterranean Cosmos



Coca-Cola το σχολείο



Blue Lagoon



ΔΕΘ



ΕΛΠΕ



© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία