Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η κορυφαία πίτσα έβαλε επιτέλους delivery!

Η καλύτερη "παρέα" για το Μουντιάλ με ένα τηλέφωνο ή online στο thelastslice.gr

Επιτέλους! Ήταν καιρός… Η πίτσα που γνωρίσαμε ως ένα από τα κορυφαία street food places της πόλης εδώ και λίγο καιρό μας «χτυπάει» το κουδούνι της πόρτας! Η υπηρεσία delivery του «The Last Slice» είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε να συμπέσει σε καλύτερη χρονική συγκυρία (κυρίως για τον ανδρικό πληθυσμό)… το Παγκόσμιο Κύπελλο!


Παραγγείλετε online στο thelastslice.gr - Τηλ. Παραγγελιών 2316 011-059


Με το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος «The Last Slice» (στη Στρατηγού Καλλάρη 7) ήταν θέμα χρόνου, όπως άλλωστε είχαν ανακοινώσει και οι ιθύνοντες του μαγαζιού, η αγαπημένη μας πίτσα με τις 21 διαφορετικές γεύσεις να έρθει και στην πόρτα μας! 

Mozzarella, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αρωματική ρίγανη, tartufata, κολοκύθι, gorgonzola dolce, pesto βασιλικού, μπρόκολο, prosciutto cotto, salsiccia picante, spianata picante, αρωματικό γιαούρτι, pancetta affumicata, μανιτάρια, bresaola, εσκαρόλ, βουβαλίσιο λουκάνικο, χοιρινή καπνιστή πανσέτα, κρέμα μελιτζάνας, πικάντικα κεφτεδάκια(!) και κατίκι Δομοκού είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που θα συναντήσετε στις τόσες διαφορετικές παραλλαγές της αγαπημένης μας πίτσας! Και δεν τελειώνει εκεί… με 3 σαλάτες (πρέπει να δοκιμάσετε την Caprese!) και δύο επιλογές γλυκών (Τιραμισού και Semifreddo) ολοκληρώνετε με τον καλύτερο τρόπο πλήρως το γεύμα σας (Τα γλυκά εξαιρετικά, σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα)!


Δείτε το μενού και τον χάρτη που εξυπηρετεί η υπηρεσία delivery 


Προσθέστε σε όλα αυτά και τις αρκετές επιλογές από μπύρες (Leffe, Bud, Stella Artois, Hoeggaarden, Fix κ.α) αλλά και την ποικιλία κρασιών που συνοδεύουν το γεύμα σας με τον καλύτερο τρόπο…

Κάπως έτσι η γευστική πανδαισία με τις πιο γνωστές «Diavola», «Gorgojoliana», «Parma», «Greca» αλλά και τις πιο ιδιαίτερες  γεύσεις  «Brocoli», «Toscana», «Bresaola», «Rustico» και «Texas Belly Pork» σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική πανδαισία που παρακολουθούμε καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ «έδεσαν» αρμονικά και προσφέρουν μοναδικές και γευστικές καλοκαιρινές βραδιές!

TIP: Για του φαν του Μουντιάλ το κατάστημα της Στρατηγού Καλλάρη έχει και τηλεόραση δείχνοντας όλα τα παιχνίδια

The Last Slice

Online orders: thelastslice.gr

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 2316 011-059

  • Στρατηγού Καλλάρη 7 (Τηλ. Επικοινωνίας: 2316 011059)
  • Προξένου Κορομηλά 1

Facebook: The Last Slice

Instagram: thelastslice_thessaloniki

Tripadvisor: The Last Slice

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ