Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αυτά θα είναι τα 8 μπεργκεράδικα στο Burger Fest! (Video)

Η μεγάλη γιορτή του burger ξεκινάει αύριο στη Θεσσαλονίκη

Αύριο είναι η μεγάλη ημέρα για τους λάτρεις του μπέργκερ στη Θεσσαλονίκη, καθώς ανοίγει τις πύλες του το πολυαναμενόμενο Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της χώρας που είναι αφιερωμένο στο burger.

Το Burger Fest έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και θα βρίσκεται από τις 18 έως τις 20 Μαΐου στη ΔΕΘ με ζουμερά burger από διαφορετικά μπεργκεράδικα, που θα μας «ξεναγήσουν» σε μπέργκερ πέρα από κάθε φαντασία, από kobe beef μέχρι κρέας κροκόδειλου!

Ας δούμε τα 10 μπεργκεράδικα που θα μας ξετρελάνουν με τα ζουμερά τους μπέργκερ από αύριο και για τρεις ημέρες! Να σημειωθεί πως θα υπάρχει και section Live Cooking με γνωστούς σεφ από εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. 

FINGERS

Μια φορά κι έναν καιρό...

Μπλα, μπλα... Burger...

Μπλα, μπλα... Μεγάλο...

Μπλα, μπλα... Χειροποίητο...

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...

Γιατί το μέγεθος και η τιμή μετράνε...

Use your FINGERS!!

Υ.Γ: τα υπόλοιπα στην πράξη... @fingers

Franklyn

Barbeque “Franklyn” Smokehouse: Ένα αυθεντικό Texas Barbeque που μας εξέπληξε με τη συμμετοχή του στο Burger Fest ’17 στην Αθήνα έρχεται στα βόρεια μαζί μας για να σας προσφέρει ένα πραγματικά συγκλονιστικό μενού με γεύσεις όπως το μαριναρισμένο και καπνισμένο για 12 ώρες κομμάτι brisket ή ένα σιγοψημένο τρυφερό πεντανόστιμο Pulled Pork.

Goody’s Burger House

Τα Goody’s Burger House, που πριν από 40 περίπου χρόνια ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη να μυούν τους Έλληνες στην έννοια των Burgers, συνεχίζουν σήμερα να προσφέρουν τις κλασικές αγαπημένες αλλά και νέες λαχταριστές συνταγές τους. Επισκεφθείτε τα και δεν θα χάσετε!

Dos cubanos

Γεύση Αμερικάνικης κουζίνας θα δώσει στο φετινό Burger Fest το pop up food projectτων Dos Cubanos. Κρέατα από Αργεντινή, Κούβα, Φιλαδέλφεια και Τέξας καθώς και αμερικάνικες τεχνικές στο μαγείρεμα υπόσχονται μια ξεχωριστή πρόταση για τους λάτρεις του φαγητού.

Loco Grill

Συνεχίζουμε την απογείωση με τα πιο ηρωικά LOCO burgers. Το LOCO GRILL θα μας ετοιμάσει με τις υπερδυνάμεις του μοναδικά τρυφερά, μαλακά burgers που θα λιώνουν στο στόμα μας. Tip. Pull Beef & Pull Pork με την μέθοδο sous vide. Μην το χάσεις!

Holly fries

Πατάτες σε διάφορα σχήματα, αλοιφές σε πληθώρα. Τι πιο αγαπημένο από τηγανητές πατάτες; Το Holy Fries θα είναι στο Burger Fest για να κρατήσει συντροφιά σε όλους, για τη σχέση ανθρώπου-τηγανητής πατάτας που κρατάει από παλιά.

Το κουτούκι του Νικόλα

Το Κουτούκι του Νικόλα μια οικογενειακή παράδοση που κατάφερε να παντρέψει το παλιό με το νέο με απολαυστικές δημιουργικές προτάσεις για Burger έρχεται να μας μαγέψει στο Burger Fest. Hint: μη και δεν δοκιμάσεις το “Breakfast Burger” & ‘’ Stuffed Burger”.

Big Kahuna

Το The Big Kahuna, οι αγαπημένοι μας ΑΦΟΙ ΚΑΧΟΎΝΟΓΛΟΥ που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο 1ο Burger Fest της Αθήνας έρχονται για μια εμφάνιση γεμάτη μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ’ όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους. Στόχος τους να φτιάξουν τα πιο exotic burgers που γεύτηκε ποτέ αυτή η πόλη…! Hint: δοκιμάστε το burger με στρουθοκάμηλο.

Να σημειωθεί πως στο φεστιβάλ θα υπάρχει και μουσική σκηνή με πολύ γνωστά ονόματα.

INFO

Burger Fest

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος - Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων με 1 μπύρα | 4€

Γενική Είσοδος - με 1 μπύρα | 5€

Γενική Είσοδος - 3ημέρου με 1 μπύρα | 10€

Burger Fest | Θεσσαλονίκη – Info

Πού: Δ.Ε.Θ.

Πότε: 18, 19 και 20 Μαΐου 2018

Πόσο: 5€ [με μπύρα]/ Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιερρακάκης στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: Πιστεύουμε στα δημόσια πανεπιστήμια
«Τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά του εξωτερικού» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας
Πιερρακάκης στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: Πιστεύουμε στα δημόσια πανεπιστήμια
Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού - Θα απολογηθεί στον Εφέτη Ανακριτή
O τέως περιφερειάρχης Θεσσαλίας ζητούσε να μην συσχετιστεί η ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του για το μπάζωμα
Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού - Θα απολογηθεί στον Εφέτη Ανακριτή