Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το πρώτο Βarless Βar της Ελλάδας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!

Ποιος είπε πως ένα bar χρειάζεται… bar;

Ποιος είπε πως ένα bar χρειάζεται… bar;

Σίγουρα όχι το νέο, κοσμοπολίτικο στέκι της πόλης, που έχει ήδη ξεκινήσει να μας κακομαθαίνει.

Το Cin Cin βρίσκεται στην Ικτίνου 22 και δεν πρόκειται για άλλο ένα μαγαζί όπου θα πιεις το ποτό σου. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που μόνο η ομάδα του θρυλικού Cocktail Bar θα μπορούσε να δημιουργήσει. Ο χώρος σε μαγνητίζει αμέσως με την ιδιαίτερη αισθητική του. Συνδυάζει μοναδικά την τροπική αύρα ενός 60’s bar στην Λατινική Αμερική με urban νότες μεγαλούπολης.  

Η κουζίνα του μαγαζιού αποτελεί μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη. Από ένα γευστικό brunch μέχρι ένα βραδινό γεύμα, τα πιάτα ενισχύουν την μοναδικότητα του χώρου. Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι ελαφρύ, όπως ένα λαχταριστό croque madame ή κάτι πιο εντυπωσιακό όπως το κοτόπουλο sous vide. Παρόλα αυτά, η εκλεπτυσμένη κουζίνα του μαγαζιού δεν είναι υπεράνω ενός λαχταριστού burger.

Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Cin Cin Τρίτη βράδυ, όποτε θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε ιδιαίτερες γεύσεις μόνο 10€ στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival.

Ένα πράγμα όμως, κάνει το Cin Cin να ξεχωρίζει, κι αυτό δεν είναι άλλο από το… τροχήλατο bar. Η ρισκαδόρικη επιλογή μη ύπαρξης κανονικού bar αποδίδει τα μέγιστα, καθώς προσδίδει ένα open-bar vibe στον χώρο. Η ιδέα ενός barless bar που σου προσφέρει ουσιαστικά την εμπειρία να σου ετοιμάσουν το ποτό σου ακριβώς μπροστά σου, είναι μοναδική στη χώρα και σίγουρα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων αλλά και των επισκεπτών.

Ένα ακόμη δυνατό στοιχείο του χώρου είναι η μουσική του ταυτότητα. Όλα τα διακοσμητικά στοιχεία ενισχύονται με τις μουσικές επιλογές, οι οποίες φτάνουν στο αποκορύφωμά τους κάθε Σαββατοκύριακο. Το Cin Cin φροντίζει να δίνει βήμα σε ταλαντούχους DJ, οι οποίοι με την σειρά τους χαρίζουν νέα πνοή στα απογεύματά μας με urban και χαλαρωτικές μελωδίες.

Η Ικτίνου κρύβει έναν μικρό θησαυρό γεμάτο γεύσεις και εμπειρίες. Το μοναδικό barless bar της Θεσσαλονίκης βρίσκεται δίπλα σου!

INFO

Cin Cin

  • Διεύθυνση: Ικτίνου 22
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 223350
  • Facebook: Cin Cin
  • Instagram: cincin.skg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ