Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέο αγαπημένo στέκι... απογειώνει το street food! (ΦΩΤΟ)

Η νέα πιτσαρία του "The Last Slice" είναι γεγονός και ήρθε να "ταράξει" τα νερά του street food της Θεσσαλονίκης!

Μία βόλτα στη Στρατηγού Καλάρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν αρκετή για να βρούμε το νέο γαστρονομικό hot spot της πόλης! Το «αδελφάκι» της πιτσαρίας “The Last Slice” είναι γεγονός και είναι εντυπωσιακό!

Το αγαπημένο street food για τους λάτρεις της πίτσας και όχι μόνο, απέκτησε και δεύτερο κατάστημα στο κέντρο της πόλης και έτσι μετά την Προξένου Κορομηλά θα σερβίρει delicatessen κομμάτια πίτσας (αλλά και ολόκληρες) και στην Στρατηγού Καλλάρη 7!

Το νέο “Last Slice” το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τους απανταχού pizza lovers της Θεσσαλονίκης άνοιξε τις «πύλες» του την προηγούμενη Παρασκευή και ήρθε να εντυπωσιάσει το γαστρονομικό κοινό! Σε έναν πολύ προσεγμένο χώρο για street food το σήμα κατατεθέν του “The Last Slice” παραμένει το ίδιο… πολλές γευστικές επιλογές πίτσας, φρέσκα υλικά και ένας χώρος που σε προσκαλεί να δοκιμάσεις όχι το τελευταίο… αλλά το πρώτο κομμάτι από τα πολλά που θα ακολουθήσουν!

Υπάρχουν όμως και κάποια μυστικά που καταφέραμε να εκμαιεύσουμε και δεν θα τα μάθετε από αλλού… Το νέο Last Slice σε λίγες μέρες θα εντάξει στο μενού του σαλάτες και γλυκά ενώ και οι επιλογές πίτσας θα αυξηθούν (και άλλο??)!

Ως είδηση μπορούμε να μεταφέρουμε ότι σε περίπου 2 μήνες, όσοι διαμένετε ή εργάζεστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα μπορείτε να γεύεστε τις πίτσες (όπως και τις σαλάτες αλλά και τα γλυκά) στο γραφείο ή στο σπίτι σας αφού έπειτα από απαίτηση των pizza fans της πόλης το “Last Slice” θα εγκαινιάσει την υπηρεσία delivery!

Μετά από όλα αυτά τα γευστικά νέα δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς tip… έτσι λοιπόν να αναφέρουμε ότι η νέα πιτσαρία διαθέτει και όροφο όπου μπορείτε να καθίσετε με την παρέα σας και να απολαύσετε την πίτσα σας στα εντυπωσιακά χειροποίητα τραπέζια (από κορμούς δέντρων) όπως επίσης και να κάνετε γευστικά μεσημβρινά και απογευματινά meetings (για τους επαγγελματίες)!

Θέλω μία πίτσα ΤΩΡΑ!

The Last Slice

  • Στρατηγού Καλλάρη 7 (Τηλ. Επικοινωνίας: 2316 011059)
  • Προξένου Κορομηλά 1 (Τηλ. Επικοινωνίας: 2311 242266)

Site: thelastslice.gr

Facebook: The Last Slice

Instagram: thelastslice_thessaloniki

Tripadvisor: The Last Slice

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους