Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένα ζαχαροπλαστείο βγαλμένο από… παραμύθι στη Θεσσαλονίκη!

Κάντε μια στάση στην πιο γιορτινή γωνιά της πόλης

Εκεί που η παράδοση της σπιτικής συνταγής συναντάει τις πιο σαγηνευτικές μυρωδιές από κάθε γωνιά της Ευρώπης, το Papillon Colore στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάνει τις γιορτές μας ακόμη πιο… γλυκές!

Κάντε ένα λαχταριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή απλά ικανοποιήστε τον ουρανίσκο σας, με μια στάση στο διάσημο ζαχαροπλαστείο, το οποίο φέρει την υπογραφή και την εγγύηση τεσσάρων γενεών ζαχαροπλαστών και σοκολατοποιών, με συνταγές από πάππου προς πάππου!

Ξεκινήστε από τα σοκολατάκια πραλίνα σε σχήματα Άγιου-Βασίλη, χιονάνθρωπου ή ξωτικών. Τουλάχιστον 60 εορταστικά σχέδια δίνουν μορφή στους πιο σοκολατένιους πειρασμούς για να ταιριάξουν οι γιορτινές εικόνες, με τη γιορτινή μας όρεξη! Αμέσως μετά, διεγείρετε τη φαντασία σας με Χριστουγεννιάτικα βουτυράτα μπισκοτόδεντρα ή ακόμη καλύτερα με ένα σπιτάκι βγαλμένο από το παραμύθι του Χάνσελ και της Γκρέτελ… φτιαγμένο από τζίντερμπρεντ!

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το τραπέζι μας τα παιχνιδιάρικα και πεντανόστιμα macaron, ειδικά όταν έχουν σχήμα ταράνδου!  Στα ράφια του σας περιμένει μια τεράστια ποικιλία από ιδανικά κεράσματα για την οικογένεια και τους φίλους, σε πρωτότυπα σχέδια και γεύσεις, χωρίς να λείπουν φυσικά τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες για τους πιο κλασικούς μεν, must επιλογές δε (δοκιμάστε τα οπωσδήποτε)!

Υποδεχτείτε το νέο έτος με τη μοναδική παραδοσιακή σπιτική συνταγή της βασιλόπιτας-τσουρέκι με γλάσο σοκολάτας ή ζαχαρόπαστα. Αν πάλι προτιμάτε τη τριφτή βασιλόπιτα φτιαγμένη με τα πιο αγνά υλικά, δοκιμάστε τη στο «Papillon Colore» και ψάξτε το φλουρί για να πάει καλά η χρονιά! Συνδυάστε όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα, σε ένα χορταστικό καλαθάκι  μαζί με διακοσμημένα γιορτινά αντικείμενα, για ένα χορταστικό δώρο που θα δώσει πρωτοχρονιάτικο τόνο στις επισκέψεις σας!

Μια ποικιλία λιχουδιών που δεν εξαιρεί κανέναν, ακόμη και εκείνους που δεν θέλουν ή δεν αντέχουν τη ζάχαρη. Μπορείτε να δοκιμάστε σχεδόν όλη τη γκάμα γλυκών του «Papillon Colore» χωρίς ζάχαρη, αλλά με μαλτιτόλη ή στέβια, χωρίς δεύτερη σκέψη ή ενοχές. Επιλέξτε από την τεράστια ποικιλία πολύχρωμων αποξηραμένων φρούτων δίχως ζάχαρη και μην αγνοήσετε τα χρυσαφένια κομμάτια τζίντζερ και τις ξεχωριστές σοκολάτες, τα τυλιχτά γλυκά και τα κουφέτα σε απίθανες γεύσεις. Επίσης, μη διστάσετε να απολαύσετε τα υπέροχα αφράτα νουγκά χωρίς γλουτένη!  

Σαν να είναι βγαλμένο από παραμύθι, το «Papillon Colore» κλέβει την παράσταση όχι μόνο με τις απίθανες γεύσεις του, αλλά και με τον παραμυθένιο στολισμό του, ο οποίος γοητεύει μικρούς και μεγάλους. Μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, ακριβώς όπως και ο Άγιος Βασίλης σε λίγες μέρες!

INFO

Καλή, τυχερή και λαχταριστή χρονιά σε όλους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)