Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με λάμψη στο Κτήμα Μυρωνίδη

Μοναδικές γεύσεις και πάρτι με λάιβ μουσική!

Μοναδικές γεύσεις και απολαυστικές συνταγές στο μπουφέ, ξεχωριστά cocktails στο ανοιχτό μπαρ και εξαιρετική μουσική σε έναν εορταστικά διαμορφωμένο χώρο, ιδανικό για κέφι και χορό στην «αυγή» του νέου έτους. Αν φτιάξατε μια γοητευτική εικόνα με όλα τα παραπάνω και τα επιθυμείτε για το φετινό σας Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, τότε το Κτήμα Μυρωνίδη είναι μια υπέροχη πρόταση για να αφήσετε πίσω το χρόνο που φεύγει και να υποδεχτείτε το 2018. 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το κτήμα Μυρωνίδη στην περιοχή του αεροδρομίου, έχει οργανώσει μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Όπως πάντα, στα εορταστικά τραπέζια, όλα αρχίζουν… όταν χορταίνει το μάτι μας από την ποικιλία των εδεσμάτων και το πλούσιο μπουφέ μας εγγυάται αυτό και πολλά παραπάνω.

Ίσως οι λάτρεις των θαλασσινών αρχίσουν με ένα λευκό κρασί και αχνιστές γαρίδες με κρέμα καρύδας, δυόσμο, μοσχολέμονο και λαχανικά μαρινέ, την ώρα που οι πιο παραδοσιακοί απολαμβάνουν ρολό αρνάκι με γέμιση από λιαστή ντομάτα, γραβιέρα Νάξου και απαλή sauce ελαιολάδου.

Μετά τα ορεκτικά της επιλογής σας, μπορείτε να απολαύσετε -μεταξύ άλλων- γαριδομακαρονάδα με παπαρδέλες, μαύρο χαβιάρι, ίσα ίσα για να προετοιμάσετε το στομάχι σας για τα κυρίως πιάτα. Είτε διαλέξετε καρέ μοσχαράκι γάλακτος με chutney φρούτων και sauce λαχανικών είτε αγριογούρουνο μπούτι στο φούρνο με κάστανα γλασέ, και σάλτσα με φρούτα του δάσους είτε απλά κάποιο άλλο γιορτινό έδεσμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποχαιρετήσετε την χρονιά με τον ουρανίσκο σας… σε υπερδιέγερση!


Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2310 329-188 / 6947 771710


Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο κτήμα Μυρωνίδη, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα εκλεπτυσμένα κρασιά για να αναδείξουν τα πιάτα και θα δώσουν ξεχωριστό άρωμα στην Παραμονή σας. Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εκεί αφού το μπαρ θα είναι ανοιχτό για απεριόριστη κατανάλωση ποτών και cocktails.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα θύμιζε όμως γιορτινή ατμόσφαιρα, εάν δεν συνοδεύονταν από τους ήχους των EXTRAVAGANZA (by French Keys) σε ένα υπέροχο party με τις μεγαλύτερες pop , disco , rock n’ roll, swing αλλά και ελληνικές επιτυχίες και Dj set από τον dj Nontas Georgiadis. Οι καταξιωμένοι μουσικοί θα δώσουν τον εορταστικό τόνο στη βραδιά και όσοι τους έχουν πετύχει σε κάποια γωνιά της πόλης γνωρίζουν ότι δεν έχουν αφήσει κανέναν θαμώνα παραπονεμένο.

Η πρώτη μέρα του χρόνου δεν θα μπορούσε να «κλείσει» με καλύτερο τρόπο για όσους γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου με στυλ! Στο κτήμα Μυρωνίδη θα καλωσορίσετε το 2018 με ένα ξεχωριστό πρωινό μπουφέ που θα σερβίρεται (εκεί περίπου στις 5), για να ξεκινήσει ο χρόνος με τον πιο ιδανικό τρόπο: Ποικιλία τυριών, αλλαντικών και ομελετών, αλλά και pancakes  με πραλίνα φουντουκιού και ξηρούς καρπούς ή με λευκή σοκολάτα και sauce φράουλας, για τους πιο γλυκατζίδες! Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η νέα χρονιά;

Καλά να περάσετε και καλή χρονιά!

INFO

Κτήμα Μυρωνίδη

ktimamyronidi.gr

Facebook: Ktima Myronidi

Περιοχή Αεροδρομίου, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2310.329-188 – 6947.771-710

Βρείτε την τοποθεσία του κτήματος ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ