Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το κορυφαίο εστιατόριο - barbeque βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη διάκριση για γνωστό εστιατόριο σε διεθνή βραβεία

Της Ευγενίας Κουτούβελα

Ξανά στην κορυφή της γαστρονομίας το εστιατόριο Νέα Διαγώνιος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, καθώς βραβεύτηκε ως το καλύτερο barbeque εστιατόριο από το περιοδικό «Luxury Magazine» στα βραβεία «Food & Drink Awards» του Λονδίνου.

Περήφανος και δικαιωμένος δηλώνει στο Typosthes.gr ο Ιωάννης Χαντάκης, ο οποίος βλέπει τους κόπους ετών να αναγνωρίζονται τόσο από τους ίδιους του πελάτες όσο και από καταξιωμένους οργανισμούς του εξωτερικού στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την δεύτερη παγκοσμίου βεληνεκούς αναγνώριση για το εστιατόριο Νέα Διαγώνιος (δείτε ΕΔΩ περισσότερα).

Όπως αναφέρει ο κ. Χαντάκης στο Typosthes.gr «Για εμένα το σημαντικότερο βραβείο είναι η επιβράβευση από τους πελάτες μου. Τα δύο αυτά βραβείο όμως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα με κάνουν να αισθάνομαι υπερήφανος και ταυτόχρονα δικαιωμένος γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχω προσπαθήσει πολύ να διατηρήσω άριστη ποιότητα φαγητού σε ένα όμορφο περιβάλλον και αυτό αναγνωρίζεται».

Εμείς ευχόμαστε στη Νέα Διαγώνιο να παραμείνει στην κορυφή της επιτυχίας ούτως ώστε να έχουμε τη χαρά να γευόμαστε τα διάσημα ζουμερά σουτζουκάκια της (και όχι μόνο) για πολλά πολλά χρόνια!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ