Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το Oktoberfest, γιορτή μπύρας και λουκάνικα για 12 ώρες!

Το αυθεντικό Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης

Αν θέλεις να ζήσεις ένα αυθεντικό Oktoberfest και δεν προλαβαίνεις να πεταχτείς στο Μόναχο τότε ο δρόμος σου σε βγάζει στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Το διοργανώνει γνήσια και με γερμανική υπογραφή τα τελευταία χρόνια στην αυλή της. Μία ημέρα, μία γιορτή γεμάτη λουκάνικα και μπίρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής.

Στους υπαίθριους χώρους της Γερμανικής Σχολής από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, παλιοί και νέοι φίλοι του Oktoberfest θα χουν την ευκαιρία να δουν την γερμανική παράδοση και να μπουν στο κλίμα της γερμανικής κουλτούρας, αλλά και να δοκιμάσουν γεύσεις από τη γερμανική κουζίνα.

Να δοκιμάσουν τις γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ βασισμένες σε αυθεντικές συνταγές, όπως το περίφημο κότσι με ξινό λάχανο, το Leberkaese, το λουκάνικο με πατατοσαλάτα, διάφορα είδη μπίρας, αλλά και να απολαύσετε γνωστά κομμάτια της παραδοσιακής βαυαρικής μουσικής.

INFO 

Oktoberfest 

30 Σεπτεμβρίου 2017 

11.00 - 23.00 

Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους