Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Brunch με… θέα σήμερα και γεύσεις από Μακεδονία!

Σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένα brunch διαφορετικό από όλα τα άλλα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρίσκονται στην πόλη σήμερα Κυριακή, στο πλαίσιο της δράσης «thessbrunch» που τρέχει με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Το Mediterranean Palace καλωσορίζει τον Ιούλιο με μακεδονίτικο thessbrunch!

Ειδικότερα, σήμερα Κυριακή, 2 Ιουλίου, «thessbrunch» θα σερβίρει το ξενοδοχείο Mediterranean Palace, από τις 12 μ.μ. - 4 μ.μ, με γνήσιες μακεδονίτικες γεύσεις και απέραντη θέα!

Το μενού

Αβγά / Eggs

Αυγά τηγανιτά πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί με ψητά λαχανικά

και ανεβατό Γρεβενών

Γεμιστό ψωμάκι με σπανάκι, μανιτάρια, μανούρι μαριναρισμένο αυγό ποσέ

Ομελέτα με καβουρμά, τυρί φέτα και μυρωδικά

Πίτες / Pies

Παραδοσιακή Πρασόπιτα

Τραγανή πίτα με παστουρμά, γραβιέρα και θυμάρι

Σαλάτες / Salads

Αγιορείτικη ψητή μελιτζάνα με καρύδια, φέτα και φρέσκα μυρωδικά

Πράσινη σαλάτα με ψητά ροδάκινα, κατσικίσιο τυρί και οξύμελο με γύρη

Ελληνική σαλάτα με πίκλες και τραγανό κουλούρι Θεσσαλονίκης

Πλατό με ντολμαδάκια γιαλαντζί με γιαούρτι και ανθόγαλα

Ζεστά πιάτα / Main Dishes

Χοιρινή τηγανιά με πικάντικο λουκάνικο Σερρών, πράσο και μυρωδικά

Μίνι κεμπάπ με μπούκοβο και δροσερό γιαούρτι με λεμόνι

Ψητές πατατούλες με καπνιστή πάπρικα και σχοινόπρασο

Μπουγιουρντί μανιταριών με μαραθόριζα

Γλυκά / Sweets

Κρέμα γιαουρτιού σε ποτηράκι με βρώμη, φρούτα και θυμαρίσιο μέλι

Ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και ακανέ

Γλυκό βανίλια & βύσσινο με πράσινο φιστίκι σε κουτάλι

Φρούτα εποχής / Fresh season’s fruits

Mediterranean Palace

Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2311 240406

Η δράση «thessbrunch»

Σημειώνεται ότι η δράση «thessbrunch» στόχο έχει να προσφέρει πολλές και διαφορετικές προτάσεις για το brunch, δίνοντας την ευκαιρία όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους της πόλης να το απολαύσουν.

Το thessbrunch θα φιλοξενείται σε διαφορετικό ξενοδοχείο της πόλης και σε επιλεγμένα χρονικά διαστήματα (καλοκαιρινό thessbrunch, φθινοπωρινό thessbrunch, χριστουγεννιάτικο thessbrunch κλπ).

Για τις ανάγκες του project η ΕΞΘ δημιούργησε το γαστρονομικό portal www.thessbrunch.com, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία, τα μενού, καθώς και για το ειδικά διαμορφωμένο blog “Food4Though”, στο οποίο θα υπάρχουν αναφορές για τους chefs, posts από food bloggers & διατροφολόγους. Επίσης αναρτημένα στο portal θα υπάρχουν τόσο το πρόγραμμα του thessbrunch με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, όσο και το ξενοδοχείο που θα το φιλοξενεί κάθε φορά.

Στα πλαίσια του thessbrunch, ξεκίνησε και ο πρώτος διαγωνισμός με το hashtag #koulouriofthemonth που απευθύνεται στο ευρύ κοινό όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας και του εξωτερικού, επιλέγοντας ένα από τα δημοφιλή προϊόντα της πόλης που δεν είναι άλλο από το πασίγνωστο κουλούρι Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγγελούδης για Γενοκτονία Αρμενίων: Πότε να μην επιτραπεί ξανά τέτοια φρικαλεότητα
«Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος» αναφέρεις ε ανάρτησή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Αγγελούδης για Γενοκτονία Αρμενίων: Πότε να μην επιτραπεί ξανά τέτοια φρικαλεότητα