Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέο μενού από γνωστό ψητοπωλείο στο κέντρο (ΦΩΤΟ)

Γνωστοί δημοσιογράφοι και food bloggers απόλαυσαν τα νέα είδη

Στο Λάδι και Ρίγανη στην Ικτίνου γνωστοί δημοσιογράφοι και food bloggers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν τα νέα είδη του menu μας.

Αυγά με χειροποίητο καβουρμά και φρέσκες τηγανητές πατάτες, μοσχαρίσια ταλιάτα (rib eye), μοναδικά fajitas με γύρο ή ταλιάτα, ζουμερά spare ribs σιγοψημένα στη μαρινάδα τους και το «Λάδι και ρίγανη» στην σχάρα, ένα σπέσιαλ φιλεταρισμένο χοιρινό με τη μυστική συνταγή που το… απογειώνει, είναι μόνο κάποια από αυτά…

Δείτε τις φωτογραφίες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»
«Τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια!»
Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»
Κασσελάκης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεμένοι χέρι, χέρι στη συγκάλυψη των Τεμπών
Παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα από το στρατόπεδο, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή
Κασσελάκης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεμένοι χέρι, χέρι στη συγκάλυψη των Τεμπών