Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 29χρονος πουλούσε νοθευμένο λάδι – Είχε 750 λίτρα

Πουλούσε σε ανυποψίαστους πολίτες λάδι αμφιβόλου ποιότητας

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ατόμου, που πουλούσε σε ανυποψίαστους πολίτες λάδι αμφιβόλου ποιότητας, προχώρησαν έπειτα από επισταμένη έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου.

Πρόκειται για 29χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και τετελεσμένη κατ’ εξακολούθηση, νοθεία τροφίμων και παραβάσεις του Νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με άτομο, το οποίο προμηθεύει σε κατοίκους χωριών  της Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο έτος, λάδι αμφιβόλου ποιότητας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 29χρονο, πρωινές ώρες χθες (30-01-2016), τη στιγμή που προσπαθούσε να πουλήσει σε 55χρονο ημεδαπό, δοχεία με το εν λόγω προϊόν.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και σε έρευνες στο αυτοκίνητο και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δοχεία που περιείχαν συνολικά (749) λίτρα προϊόντος απροσδιόριστης προέλευσης σε υγρή μορφή, που προσομοιάζει με ελαιόλαδο.

Δείγματα της κατασχεθείσας ποσότητας απεστάλησαν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση , προς διαπίστωση της σύνθεσης του και της επικινδυνότητας του για την δημόσια υγεία.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης