Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανήλικοι διακινητές μετέφεραν αλλοδαπούς - Κινηματογραφική καταδίωξη

Συνελήφθησαν να οδηγούν ΙΧ αυτοκίνητο επί της Εγνατίας Οδού, στο τμήμα Μέστης - Κομοτηνής

Στη σύλληψη δύο διακινητών αλλοδαπών, ηλικίας 17 και 16 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο τμήμα της Εγνατία Οδού Μέστης - Κομοτηνής τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Στον κόμβο Ιάσμου, το όχημα βγήκε από την εθνική οδό και ακινητοποιήθηκε, ενώ οι δύο διακινητές επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν τους πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 16χρονου περιλαμβάνει, επίσης, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης. Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και 150 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή
Την διαγραφή του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη ζητεί ο Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή