Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος για τον Σωκράτη Κόκκαλη - Αυτή την ώρα η κηδεία (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Πλήθος πολιτικών, επιχειρηματιών και του αθλητικού κόσμου στο τελευταίο αντίο

Το τελευταίο είπαν στην Μητρόπολη Αθηνών η οικογένεια και οι φίλοι στον 34χρονο Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από την ζωή το περασμένο Σάββατο σε επαγγελματικό ταξίδι στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Ένας χαμός που βύθισε στο πένθος όλους όσοι γνώριζαν το νέο αυτό άνθρωπο. 

Πλήθος πολιτικών, στενών φίλων της οικογένειας και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου βρέθηκαν στη Μητρόπολη με το κλίμα να είναι βουβό. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια του 34χρονου Σωκράτη.

Ο αδελφός του 34χρονου Σωκράτη, Κωνσταντίνος, ράγισε καρδιές με όσα είπε στον επικήδειο για τον αδελφό του.

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια κ αγάπη, δεν σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες απο εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας». 

Ακολουθεί  η κηδεία του σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου θα πουν όλοι το τελευταίο αντίο στον μικρότερο γιο του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη.

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης έσβησε το περασμένο Σάββατο από ανακοπή καρδιάς, σε ένα ξενοδοχείο του Κλίβελαντ, στο Οχάϊο, όπου βρισκόταν για επαγγελματικό ταξίδι. 

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr.

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο.

Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης.

Από πολύ νέος ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις των Ομίλων INTRACOM και INTRALOT.

Αγαπούσε ιδιαίτερα την τεχνολογία και ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας INTRALOT με το όραμά του ηγήθηκε της αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου προϊόντων, ενώ σε προηγούμενες θέσεις ασχολήθηκε με το χώρο των κατασκευών μέσω της INTRAKAT, όπου κατείχε θέση στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Από νωρίς επίσης έδειξε τη μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, εργάστηκε για την ΠΑΕ στο τμήμα χορηγιών και τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου του Δ.Σ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το protothema.gr:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία
Ο ύποπτος δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει πληροφορίες για το αεροδρόμιο Rzeszów-Jasionka
Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία