Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανήλικος διέρηξε και έκλεψε 5 φορές το παγκάρι παρεκκλησίου στο Διδυμότειχο

Συνελήφθη από την αστυνομία τόσο ο δράστης, όσο και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Πέντε φορές διέρρηξε το παγκάρι παρεκκλησίου στην περιοχή του Διδυμότειχου, 15χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας. Για την υπόθεση συνελήφθη και η μητέρα του 15χρονου, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, εξιχνιάστηκαν, συνολικά, πέντε περιπτώσεις κλοπής από παρεκκλήσι και μία απόπειρα κλοπής από Ιερό Ναό, που διαπράχθηκαν το διάστημα 23-4-2018 έως 13-5-2018, στο Διδυμότειχο.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ο 15χρονος διέρρηξε πέντε φορές το παγκάρι παρεκκλησίου στο Διδυμότειχο, αφαιρώντας από το εσωτερικό του μικρά χρηματικά ποσά, ενώ σε μία περίπτωση αποπειράθηκε να εισέλθει σε Ιερό Ναό, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ