Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Το Open Coffee επιστρέφει τη Δευτέρα με 4 νέες παρουσιάσεις

Εκπρόσωποι τεσσάρων start-up παρουσιάζουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα...

Το Open Coffee Thessaloniki επιστρέφει την προσεχή Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016, με 4 νέες παρουσιάσεις. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο WE "τον οποίο και θα “εκμεταλλευτούμε” αμέσως μετά τις παρουσιάσεις για χαλαρή δικτύωση", αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η Κατερίνα Λάμπρου, co-founder και η Μαρία Αρναουτάκη, project manager της Nannuka θα παρουσιάσουν την ιστορία πίσω από την 1η online υπηρεσία που βοηθάει τους γονείς να βρουν αξιολογημένους επαγγελματίες για τη φύλαξη, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των παιδιών τους.

Ο Γιάννης Στεφανίδης, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει την Mezoura που δημιουργεί προϊόντα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας, επίσης το state-of-the-art του online fashion industry.

Ο Νίκος Παπανώτας, ιδρυτής του Geekbot παρουσιάζει την λύση της ομάδας του για την διενέργεια standup meetings στο Slack.

Ο Επαμεινώνδας Γάσπαρης και ο Πάρης Σμυρλάκης θα μας μιλήσουν για το πως από το  προηγούμενο προϊόν της Singularity Lab Ermis έφτασαν στο Magicpress.net.  Μια υπηρεσία πέρα από το WordPress managed hosting που βοηθά τους χρήστες να αποκτήσουν το δικό τους website μέσα σε λίγα λεπτά.

Στις 19:30, περίπου, αρχίζει η συγκέντρωση των συμμετεχόντων, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.

Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στον Πολυχώρο WE.

Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Επιβαρύνεστε μόνον με ό,τι καταναλώσετε.

Facebook event εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ