Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κλείνουν τον κόμβο του αεροδρομίου οι αγρότες!

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων που συνεχίζονται

Πολλά θα είναι και σήμερα τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της χώρας, λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών και των μπλόκων που συνεχίζονται.

Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη, αγρότες του μπλόκου της Θέρμης θα κλείσουν σήμερα τον κόμβο του αεροδρομίου από τις 15:00 έως τις 21:00 μ.μ. Παράλληλα, τα Μάλγαρα συνεχίζουν να είναι κλειστά επ' αόριστον, ενώ το στο μπλόκο της Χαλκηδόνας ο αποκλεισμός του δρόμου έχει ήδη ξεκινήσει από τις 10:00π.μ. και θα διαρκέσει έως τις 18:00 μ.μ..

Στο Δερβένι οι αγρότες θα κλείσουν και τις δυο λωρίδες κυκλοφορίας, από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ., ενώ από τις 15:00 έως τις 18:00 μ.μ. η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από μια λωρίδα.

Κλειστά είναι, επίσης, τα Τέμπη, το Νισέλι στο ρεύμα προς Βέροια, ο Νότιος Κόμβος στην Κατερίνη και τα Κερδύλλια, ενώ στο χορό των μπλόκων μπήκαν από χθες και οι αγρότες της Πελοποννήσου.

Στα τελωνεία στον Προμαχώνα κλειστό κρατούν το δρόμο για όλα τα οχήματα Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών αντιδρώντας για τον εγκλωβισμό τους από Έλληνες αγρότες. Επί ελληνικού εδάφους είναι εγκλωβισμένα 800 φορτηγά και 160 Ι.Χ. και στη Βουλγαρία περί τα 700 φορτηγά και 100 αυτοκίνητα. Σε Δοϊράνη και Ευζώνους τα τελωνεία θα κλείσουν από τις 18:00- 24:00. Ο κόμβος στα Γιαννιτσά μέχρι την Παρασκευή θα κλείνει 11:00 το πρωί με 21:00 το βράδυ.

Στη Χαλκιδική οι αγρότες μετέβησαν σήμερα στα Μουδανιά με περίπου 10 τρακτέρ και απέκλεισαν το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και Εθνικής.

Οι αγρότες του μπλόκου των Μικροθηβών προχωρούν σε πολύωρους πλήρεις αποκλεισμούς από τις 12 αύριο το μεσημέρι και μέχρι τις 6 το απόγευμα και τους δύο παραδρόμους της εθνικής οδού, αλλά και τον παλιό δρόμο Βόλου-Αλμυρού.

Στο Κιλελέρ μετακινήθηκαν χθες το απόγευμα 30 τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας και απέκλεισαν από τις 4 μέχρι τις 6 την παλαιά Εθνική οδό Λάρισας-Βόλου στο ύψος της διασταύρωσης με το ιστορικό χωριό.

Τέλος, παραμένουν επ' αόριστον κλειστές η παλιά και νέα εθνική Κορίνθου-Αθήνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ