Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μια... δημιουργική χριστουγεννιάτικη βόλτα στην πόλη!

Μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη έξοδος από το Handpeak- Περπατήστε, γνωρίστε ανθρώπους με έμπνευση και δημιουργήστε και σεις συνοδεία ζεστού κρασιού ...

Το Handpeak "φοράει τα γιορτινά του" και μας προτείνει μια χριστουγεννιάτικη έξοδο διαφορετική από τις συνηθισμένες!

Την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015, μεταξύ 18:00 και 20:30, μας καλεί να περπατήσουμε γύρω από την Αρχαία Αγορά και να επισκεφτούμε σύγχρονους δημιουργούς! «Άνθρωποι με μεράκι και έμπνευση, φρέσκες ιδέες, πάθος για τη δουλειά τους, σας φιλοξενούν στα εργαστήρια και στους χώρους τους, προκειμένου να γνωρίστε τους ίδιους και τα ευφάνταστα έργα τους, να μάθετε την ιστορία τους, να μυηθείτε στα μυστικά της τέχνης τους!», διαβάζουμε σχετικά στο facebook event (Δείτε ΕΔΩ).

Φτιάξτε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Και, αφού πάρουμε μια γεύση από τη δημιουργική αύρα αυτής της υπέροχης γειτονιάς, το φιλόξενο Κουμπί coffee & crafts μας περιμένει, για να μας ζεστάνει με διάφορους τρόπους! «Κάθεστε στον μεγάλο πάγκο του, σηκώνετε τα μανίκια, χρησιμοποιείτε διάφορα υλικά και, κυρίως, τη φαντασία σας, συμμετέχοντας σε ένα εργαστήριο με την καθοδήγηση της Ανθής Χρυσοπούλου, για να φτιάξετε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο! Κι όλο αυτό με τη συνοδεία ζεστού κρασιού, που θα σας φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση και θα σας βάλει με τον καλύτερο τρόπο στο κλίμα των ημερών! Handpeak Christmas!», τονίζεται στην ανακοίνωση του Handpeak.

Σημείωση: Τη συγκεκριμένη δράση μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο δέκα άτομα, επομένως φροντίστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στο www.handpeak.gr. Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη! Σχετικά με τη συμμετοχή σας θα ενημερωθείτε με email ή τηλεφωνικά από το Handpeak. Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει την περιήγηση, το εργαστήριο, τα υλικά και ζεστό κρασί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ