Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέες έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ - Χωρίς νερό 4 περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε αναμένεται να επανέλθει η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Νέα έκτακτα προβλήματα έχουν παρουσιαστεί στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να είναι χωρίς νερό 4 περιοχές της πόλης. Συγκεκριμένα:

Διακοπή υπάρχει στα Κάστρα, λόγω προβλήματος στις οδούς Κρατίνου και Ηγουμένου, που επηρεάζει και όλεςτις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.

Χωρίς νερό είναι και περιοχή στο κέντρο, λόγω προβλήματος στην οδό Αγίου Δημητρίου 97, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Διακοπή υπάρχει και στην Πυλαία. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Εγνατίας 128 και χωρίς νερό είναι όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Τέλος, σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται από το πρωί διακοπή στο Ωραιόκαστρο, λόγω προβλήματος στις οδούς Αλ. Υψηλάνοτυ και Νέστου, που επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ