Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μεταφορά κρατουμένου στo πορτμπαγκάζ τζιπ της ΕΛ.ΑΣ! (ΦΩΤΟ)

Καταγγελία για απαράδεκτη πρακτική μεταφοράς κρατουμένου

Καταγγελία για την απαράδεκτη πρακτική μεταφοράς ανθρώπου στο πορτμπαγκάζ τζιπ της Ελληνικής Αστυνομίας  καταγγέλει αναγνώστης στο Luben, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στην διάθεση της ιστοσελίδας. Το περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο ίδιος βρέθηκε να οδηγεί πίσω από ένα τζιπ της Ελληνικής Αστυνομίας λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναγνώστης οδηγούσε στην Εθνική Οδό, όταν η ροή της κυκλοφορίας τον έφερε ακριβώς πίσω από ένα αστυνομικό όχημα, το οποίο και ακολουθούσε από τις 16.35 μέχρι τις 16.45 στο κομμάτι από τα διόδια των Μαλγάρων μέχρι και τον κόμβο εισόδου στη Θεσσαλονίκη. Σε κάποιο σημείο αντιλήφθηκε πως πεταμένος στο πορτ μπαγκάζ του τζιπ βρισκόταν ένας άνθρωπος, προφανώς κρατούμενος.

Να σημειωθεί εδώ πως τα πίσω καθίσματα του τζιπ ήταν κενά και άρα διαθέσιμα για τη μεταφορά ανθρώπων. Παρ’ όλ’ αυτά ο συλληφθείς βρισκόταν στοιβαγμένος στο πορτ μπαγκάζ, ξαπλωμένος και μόνο με το κεφάλι του να προεξέχει, ενώ σύμφωνα με την περιγραφή, στο πρόσωπό του υπήρχαν ολοφάνερα τα σημάδια της δυσφορίας.

Η απαράδεκτη αυτή πρακτική της μεταφοράς ενός ανθρώπου σαν να είναι σακί με πατάτες είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς το τζιπ όπως μετέφερε στο Luben ο μάρτυρας του περιστατικού έτρεχε με 120 χιλιόμετρα την ώρα, με όσες συνέπειες θα μπορούσε να έχει αυτό σε περίπτωση ατυχήματος.

Αυτή είναι η φωτογραφία που μας παραχώρησε:

Πηγή: luben.tv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ