Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοβαρά τραυματίας βρέθηκε άνδρας στη δυτική Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Οι οικείοι του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του πριν από δύο 24ωρα

Σώος αλλά με σοβαρά τραύματα εντοπίστηκε ένας 57χρονος (φωτό) η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις αρχές από τους οικείους του περίπου δύο 24ωρα πριν. Τον τραυματισμένο άντρα βρήκαν στον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου δύο κυνηγοί ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές πρόκειται για πτώση από μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Polites Oraiokastrou ο ένας από τους δύο κυνηγούς που εντόπισαν τον 57χρονο, ο κ. Κώστας Τελιούσης: «από τα λίγα που κατάφερε να ψελλίσει ο άνθρωπος στην κατάσταση που εντοπίστηκε, ήταν, πως βρισκόταν πεσμένος εκεί μέρες πριν, από την περασμένη Δευτέρα. Έτρεμε σαν το ψάρι από το κρύο. Αν είχε κακό καιρό πιστεύω πως θα είχε πεθάνει από υποθερμία. Δεν μπορούσε να μιλήσει ο άνθρωπος. Είχε πολλά χτυπήματα, η πορεία του πτώσης του σε αυτό το δύσβατο σημείο πρέπει να ήταν από πάνω προς τα κάτω». Ο 57χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πηγή: politesoraiokastrou.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης
Το project είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της...
Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης