Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κλοπές από σπίτια και ΙΧ σε Πυλαία και Πανόραμα

Συνελήφθησαν από την αστυνομία 3 άτομα που άνοιξαν 15 αυτοκίνητα και ένα σπίτι

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών μελών συμμορίας που ενέχονται σε διαρρήξεις οχημάτων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη, όταν τους εντόπισαν ξημερώματα της 16-10-2018, στην περιοχή του Πανοράματος να φέρουν πλήθος αντικειμένων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Πρόκειται για αλλοδαπούς άντρες ηλικίας 29, 18 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι, βραδινές ώρες της 15/16-10-2018 διέρρηξαν συνολικά έξι (6) αυτοκίνητα στην περιοχή του Πανοράματος, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή, διάφορα εργαλεία και αντικείμενα.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Σεπτεμβρίου έως μέσα Οκτωβρίου 2018, ο 29χρονος μαζί με έτερους συνεργούς του, στην ευρύτερη περιοχή Πυλαίας – Πανοράματος, διέρρηξαν επιπλέον επτά (7) οχήματα και μία (1) οικία, ενώ αφαίρεσαν δύο (2) οχήματα.

Σημειώνεται ότι, τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Με αύξηση-ρεκόρ σε θεατές και επισκέπτες ολοκληρώθηκε το 26ο ΦΝΘ
Φέτος πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 300 προβολές σε φυσικούς χώρους και προβλήθηκαν 250 ντοκιμαντέρ μεγάλου και μικρού μήκους
Θεσσαλονίκη: Με αύξηση-ρεκόρ σε θεατές και επισκέπτες ολοκληρώθηκε το 26ο ΦΝΘ
eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα