Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς νερό έμειναν 2+1 περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση σύμφωνα με την ΕΥΑΘ

Νέα έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει από το πρωί στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να έχουν μείνει χωρίς νερό δύο περιοχές της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη και προγραμματισμένη διακοπή σε διάφορες περιοχές της πόλης, λόγω προγραμματισμένων εργασιών που πραγματοποιούνται από την ΕΥΑΘ (δείτε εδώ). Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει αυτή την ώρα σε περιοχή του Αγίου Παύλου στο δήμο Νεάπολης - Συκεών, λόγω προβλήματος επί της οδού Αγνώστου Στρατιώτη 11, το οποίο επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

Χωρίς νερό είναι περιοχή στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος επί των οδών Σκρα και Πολυτεχνείου, που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη