Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 2 άτομα για φωτοτυπίες εκπαιδευτικών βιβλίων

Συνολικά 4 συλλήψεις χθες από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για διάφορα αδικήματα

Συνολικά 4 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα έγιναν χθες από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των καθημερινών ελέγχων που πραγματοποιούνται. Αναλυτικά:

Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (11-10-2018), συνέλαβαν 72χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, βραδινές ώρες χθες, 49χρονος αλλοδαπός διότι στην θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος ένα δέμα κάνναβης συνολικού βάρους 113,) γραμμαρίων.

Τέλος, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες, δύο άτομα ηλικίας 48 και 52 ετών, διότι ως ιδιοκτήτες βιβλιοπωλείου στην περιοχή του Κορδελιού προέβαιναν στην εκτύπωση και βιβλιοδεσία εκπαιδευτικών βιβλίων εκμάθησης ξένων γλωσσών, πνευματικής ιδιοκτησίας συγκεκριμένης εκδοτικής εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης
Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης