Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χειροπέδες σε ακόμη 3 διακινητές αλλοδαπών έξω από τη Θεσσαλονίκη

Μετέφεραν με ΙΧ 3 αλλοδαπούς που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη τριών (3) ατόμων, τα οποία ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Πρόκειται για αλλοδαπούς, ηλικίας 25, 23 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (10-10-2018), στην Εγνατία οδό – ύψος Ρεντίνας, αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 23χρονο και συνοδηγό τον 21χρονο, το οποίο προπορευόταν και λειτουργούσε ως προπομπός σε έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό τον 25χρονο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκαν, στο εσωτερικό του δεύτερου οχήματος, τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το δεύτερο όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, ενώ το αυτοκίνητο – προπομπός έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη