Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο έξω από τη Θεσσαλονίκη

Χθες το βράδυ από 3 άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ σε βενζινάδικο το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Η ληστεία, σύμφωνα με την αστυνομία έγινε περίπου στις 09.20 χθες το βράδυ σε πρατήριο καυσίμων το οποίο βρίσκεται στο 22ο χλμ της οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, στο ύψος της Νέας Ραιδεστού.

Συγκεκριμένα, τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους πλησίασαν το βενζινάδικο στο οποίο βρίσκονταν δύο άτομα και υπό την απειλή όπλων καθώς και με τη χρήση σωματικής βίας απέσπασαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που πήραν ήταν περίπου €1.000.

Σημειώνεται ότι οι υπάλληλοι του πρατηρίου καυσίμων που βρίσκονταν εκεί την ώρα της ληστείας, είναι καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε η μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Οι δράστες της ληστείας αναζητούνται από την αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»