Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Επιδείξεις ποδηλασίας και street handball στις Συκιές

Ολοκληρώνονται οι δράσεις του δήμου Νεάπολης-Συκεών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Με επιδείξεις δεξιοτεχνίας ποδηλάτου και με αγώνες Street Handball ολοκληρώνονται οι δράσεις που διοργάνωσε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, στέλνοντας το μήνυμα ότι «μπορούμε και χωρίς αυτοκίνητο».

Μετά τους δυο περιπάτους στο δάσος του Σέιχ-Σου και κατά μήκος των Βυζαντινών Τειχών, που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, μικρών και μεγάλων, και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ο επίλογος γράφεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Εκεί, η πλατεία το θεάτρου θα μετατραπεί σε στίβο ποδηλασίας με τους μικρούς ποδηλάτες να κάνουν επίδειξη των δεξιοτήτων τους, για να ακολουθήσει την επόμενη ημέρα η επίδειξη χάντμπολ με πρωταγωνιστές τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και των τμημάτων υποδομών του Φοίβου Συκεών.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

► ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 - ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ

11 π.μ.: Επιδείξεις δεξιοτεχνίας και παιχνίδια με ποδήλατα στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών για παιδιά Δημοτικού Σχολείου (Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Τάξης)

Έκθεση κατασκευών από τα μέλη των ΚΔΑΠμεΑ του δήμου Νεάπολης-Συκεών με θέμα: «Δήμος χωρίς αυτοκίνητο, αλλαγή σκέψης, αλλαγή ζωής».

► ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018

Street Handball στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών από τον Φοίβο Συκεών για παιδιά Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Τάξεων Δημοτικών Σχολείων

-Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ