Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν ακροάσεις πολιτών στην αστυνομία – Τι πρέπει να ξέρεις

Καθορισμός ημέρας ακρόασης πολιτών από την Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου επεκτείνεται η ημέρα ακρόασης πολιτών και στη Θεσσαλονίκη, ήδη κατά τον τρέχοντα μήνα, με στόχο να ισχυροποιηθεί η σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης με την κοινωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποδοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία των συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή που θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες που επιθυμούν να εκθέσουν δια ζώσης το πρόβλημά που τους απασχολεί, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00-22:00.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποβληθέντων αιτημάτων ακρόασης καθιστά αδύνατη τη δυνατότητα ανταπόκρισης στο σύνολό τους, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται σχετικά από το Υπασπιστήριο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης προκειμένου είτε να επανακαθορίζεται ο χρόνος συνάντησης, είτε να επιλέγεται εναλλακτικός τρόπος χειρισμού του ζητήματος.

Η καινοτόμος αυτή δράση εφαρμόζεται ήδη στην Αθήνα με επιτυχία, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας και ενισχύοντας τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα ακρόασης εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected], τηλεφωνικά στον αριθμό 2310-388201, καθημερινά κατά τις ώρες 09.00 - 13.00.

Η ημέρα ακρόασης πολιτών θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την 27η Σεπτεμβρίου 2018 και τα αιτήματα θα υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από 25 -26 Σεπτεμβρίου τις ίδιες ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς
Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (29/03), με πληθος αγώνων λίγο πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς