Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έρχεται η 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στη Θεσσαλονίκη!

Θα διεξαχθεί από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Η 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης είναι έτοιμη να «προσγειωθεί» στη Θεσσαλονίκη, από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace στη δυτική είσοδο της πόλης.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Κάτι πολύτιμο ανθίζει στην Ελλάδα… Η κάνναβη! Το πιο παρεξηγημένο φυτό στον κόσμο, το οποίο όπως έχει αποδειχθεί κάνει καλό στην υγεία, αλλά και στην οικονομία!

Μετά από αγώνες πολλών χρόνων η ιατρική και βιομηχανική κάνναβη νομιμοποιήθηκαν επιτέλους και στη χώρα μας. Εκατοντάδες ασθενείς αποκτούν πλέον το δικαίωμα στη νόμιμη πρόσβαση στο φάρμακό τους, αλλά και στην ελπίδα. Την ίδια στιγμή, σε μία εποχή που το αντίδοτο στην κρίση δεν μπορεί να είναι άλλο από την καινοτομία, η κάνναβη ανοίγει έναν δρόμο ανάπτυξης με μεγάλες προοπτικές.

Μετά από το επιτυχημένο ντεμπούτο της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Κάνναβης στην Αθήνα τον περασμένο Ιανουάριο - από όπου μέσα σε 3 μέρες πέρασαν περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες – ήρθε η ώρα της Salonica Cannabis Expo!

H Διεθνής Έκθεση Κάνναβης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου και σας καλεί στο Porto Palace, προκειμένου να μάθετε όσα δεν ξέρετε για το πιο πολύτιμο βοτάνι, αλλά και να γνωρίσετε από κοντά Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες της κάνναβης και τα ιατρικά και βιομηχανικά προϊόντα τους. Σκοπός μας, επίσης, να έρθουν σε επαφή οι ασθενείς μεταξύ τους,  αλλά και τα εγχειρήματα που λειτουργούν ήδη στην Ελλάδα με τις εταιρείες που πρωτοπορούν στο εξωτερικό, ώστε να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και τεχνογνωσία.

Περισσότεροι από 60 εκθέτες θα είναι εκεί, παρουσιάζοντας μία πλούσια γκάμα προϊόντων όπως: φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη διατροφής, ένδυση, καλλυντικά, ατμοποιητές, σπόροι, δομικά υλικά, αγροτικός και βιομηχανικός εξοπλισμός και εφαρμογές, είναι λίγα μόνο από όσα θα βρουν οι επισκέπτες στη Salonica Cannabis Expo.

Παράλληλα, προκειμένου να λύσουμε την όποια παρεξήγηση υπάρχει γύρω από το φυτό, σε μία σειρά ομιλιών, γιατροί κι ασθενείς θα μας ενημερώσουν για τα επιτεύγματα της θεραπευτικής κάνναβης, φορείς θα μας εξηγήσουν πως μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ιατρικά σκευάσματα και πως θα γίνουμε καλλιεργητές, επιχειρηματίες του χώρου θα μας μεταφέρουν την εμπειρία της νέας αυτής αγοράς κι ακτιβιστές θα μας μιλήσουν για το χθες, το σήμερα και το αύριο του φυτού.

Ανακαλύψτε επίσης το ξεχασμένο κανναβουργείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που έκλεισε μόλις την δεκαετία του '80, αλλά κι ένα Cannabis Business School!

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα κάνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

 

Η Salonica Cannabis Expo ανοίγει τις πύλες της και σας περιμένει.

Έχουμε ήδη σπείρει τον σπόρο της οικονομίας της κάνναβης!

Έχει έρθει η ώρα να τον θερίσουμε!

Μια νέα αγορά έχει γεννηθεί!

Μη μείνεις εκτός!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Salonica Cannabis Expo 2018

28-30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Porto Palace  (26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1η ΗΜΕΡΑ:

Παρασκευή 28/9

12.00 – 22.00

2η ΗΜΕΡΑ:

Σάββατο 29/9

11.00 – 22.00

3η ΗΜΕΡΑ:

Κυριακή 30/9

11.00 – 21.00

 

Βρείτε μας στο διαδίκτυο :

SALLONICA CANNABIS EXPO 2018 : www. salonicacannabisexpo.com

FB Page: Athens Cannabis Expo

FB Page Event: Salonica Cannabis Expo

Use our hashtag: #salonicacannabisexpo

 

H προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη από τη VIVA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ