Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση απόπλου για τον «Κωνσταντή» - Ανακοίνωση του Λιμενικού

Τρία άτομα έπεσαν χθες το βράδυ στον Θερμαϊκό

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα για την πτώση ατόμων κατά την επιβίβασή τους στο καράβι "Κωνσταντής" λίγο πριν τον απόπλου του προς την Περαία. Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο άτομα αλλά σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση από το Λιμενικό τα άτομα που έπεσαν στα νερά του Θερμαϊκού ήταν τρία.

Από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύθηκε ο απόπλους στο Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ'' μέχρι να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα ενώ συνελήφθη και ο καπετάνιος.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για την πτώση τριών ατόμων στη θάλασσα κατά τη διάρκεια επιβίβασής τους στο Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ'' Ν.Π. 11710, στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου.

Συγκεκριμένα πριν τον απόπλου του πλοίου για την εκτέλεση του δρομολογίου του από τον Λευκό Πύργο για Νέους Επιβάτες και  Περαία, οι ανωτέρω  έπεσαν στη θάλασσα από το πλοίο το οποίο δεν είχε προσδέσει ασφαλώς επί του κρηπιδώματος και στη συνέχεια ο ένας εξήλθε μόνος του, ενώ οι δύο εξήλθαν με τη βοήθεια μέλους πληρώματος, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ'' μέχρι προσκόμιση βεβαίωσης συνέχισης αξιοπλοΐας και συνελήφθη ο Κυβερνήτης του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ