Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για τους 50+ από το δήμο Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών, συνεχίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ 50+», το οποίο υλοποιείται από τον φορέα «50+ Ελλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE.

Η έναρξη του νέου κύκλου μαθημάτων του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, στον 3ο όροφο του κτηρίου της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας (Ελευθερίας 24).

Το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», προσφέρεται δωρεάν σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι και από την ευρύτερη περιοχή. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας. Θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τα τάμπλετ και τις τεχνολογίες αφής, το ίντερνετ, το email, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη φωτογραφική μηχανή, τις σημειώσεις, τους χάρτες Google, το Youtube και άλλες χρήσιμες εφαρμογές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς καθημερινά 9π.μ.- 9μ.μ. στο τηλέφωνο 210-6249300.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ