Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλάει ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο – Πού έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με το οποίο προειδοποιεί για πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού αύριο Τετάρτη Δεκαπενταύγουστου.

Η μεταβολή του καιρού θα επηρεάσει κυρίως τις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές θα επηρεαστούν και πότε.

Την Τετάρτη (15/08) το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανόν την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία, (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία), τη Θεσσαλία (δυτική και βόρεια) και τις ορεινές - ημιορεινές περιοχές της δυτικής Στερεάς.

Την Πέμπτη (16/08) κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ και κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και την κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία).

Μέχρι το απόγευμα πιθανόν το βόρειο Ιόνιο. Το μεσημέρι - απόγευμα πιθανόν τη δυτική Στερεά, την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ