Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ: Χωρίς νερό τέσσερις περιοχές της Θεσσαλονίκης

Πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Χωρίς νερό έχουν μείνει από το πρωί τέσσερις περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο της ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα:

Διακοπή υπάρχει αυτή την ώρα στο δήμο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος επί της οδού Γ. Βαφοπούλου Γεωργιου 10, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχήσ το δήμο Νεάπολης - Συκεών, λόγω προβλήματος στις οδούς Αδραμυττίου, Κουντουριώτου, Κωνσταντινουπόλεως, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:30.

Διακοπή υπάρχει και στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος το οποίο εντοπίζεται στην οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη Ιωαννη 62, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς νερό όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

Χωρίς νερό έμεινε και περιοχή στη Νεάπολη, λόγω προβλήματος επί της οδού Αναφης 7, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ