Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική ΤΩΡΑ: Μεγάλο μποτιλιάρισμα - Δείτε σε ποια σημεία

Σε ποια σημεία παρουσιάζονται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική - Τροχαίο 2 Ι.Χ νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη

Με προβλήματα και ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση ξεκίνησε η εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου για τους εκδρομείς που ταξιδεύουν προς Χαλκιδική αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη λίγο νωρίτερα υπήρξε σύγκρουση δύο οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό λίγο πριν την έξοδο προς την Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Μουδανιών. Από το τροχαίο σημειώθηκαν μόνον υλικές ζημιές ενώ δεν προκλήθηκε κάποιο πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.

Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στον δρόμο για Χαλκιδική πριν την έξοδο της Θέρμης χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάζονται στην Χαλκιδική όπου υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα στον δρόμο προς Σιθωνία (ξεκινάει από την έξοδο από τη Μουδανιών) με τις ουρές των αυτοκινήτων να φτάνουν μέχρι και τη Νικήτη όπου έχει τοποθετηθεί τροχονόμος για να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο πρώτο πόδι τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Ποτίδαια στο "ορφανό χιλιόμετρο" όπου υπάρχει μποτιλιάρισμα καθώς επίσης καθυστερήσεις υπάρχουν και σε Κρυοπηγή και Πευκοχώρι.

Ουρά περίπου 500 μέτρων υπάρχει στα διόδια των Μαλγάρων από τους εκδρομείς του δεκαπενταύγουστου ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη έχουν υπάρξει τρεις ελεύθερες διελεύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή