Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόρεια Ελλάδα: Στη «φάκα» άνδρας - Πουλούσε πειρατικά συνδρομητικά κανάλια

Σύλληψη άνδρα από την Ελληνική Αστυνομία

Εντατικές δράσεις πραγματοποιούνται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση της «πειρατείας», που σχετίζεται με την παράνομη διάθεση σε τρίτους, έναντι αμοιβής, συνδρομητικών καναλιών με χρήση της τεχνολογίας IPTV.

Στο πλαίσιο αυτό και από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων προέκυψε η εμπλοκή ημεδαπού, ο οποίος προέβαινε σε παράνομη θέαση αλλά και διαμοιρασμό τηλεοπτικού σήματος συνδρομητικών υπηρεσιών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δύο οικίες την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ψηφιακοί δέκτες, ψηφιακός - δορυφορικός δέκτης, σκληρός δίσκος, 3 φορητές συσκευές αποθήκευσης (USB) και πλήθος εγγράφων, ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο δράστης.

Τα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαθητής στην Πάτρα έπαθε ηλεκτροπληξία – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο σε σχολείο
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε
Μαθητής στην Πάτρα έπαθε ηλεκτροπληξία – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο σε σχολείο