Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Επιπλέον δρομολόγια σε δύο γραμμές προσθέτει ο ΟΑΣΘ

Μετά από αίτημα του δήμου Παύλου Μελά για τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης

Επιπλέον δρομολόγια στις λεωφορειακές γραμμές 27 και 34 προσθέτει ο ΟΑΣΘ έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου Παύλου Μελά για τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης. Σε ανακοίνωσή του επί του θέματος ο ΟΑΣΘ αναφέρει αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, ότι ο Ο.Α.Σ.Θ. ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δήμου Παύλου Μελά για τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των επιβατών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, προσθέτει από σήμερα 12/07/2018 και μέχρι τις 20/07/2018, 4 επιπλέον δρομολόγια στις λεωφορειακές γραμμές 27 και 34.

» Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται δύο δρομολόγια στη γραμμή 27, τα οποία θα αναχωρούν από τον Σ.Μ. Σταυρούπολης στις 00:30 και 00:40 τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα.

» Στη γραμμή 34 τα δύο επιπλέον δρομολόγια θα αναχωρούν από τον τερματικό σταθμό της Άνω Ηλιούπολης, τις καθημερινές, στις 00:20 και 00:40 και τα Σαββατοκύριακα στις 00:20 και 00:30».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο