Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το μασάζ «έκρυβε» παράνομο οίκο ανοχής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Λειτουργούσε σε πολυκατοικία στο κέντρο - Συνελήφθη η 34χρονη υπεύθυνη της «επιχείρησης» ...

Αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 09-07-2018, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό παράνομου οίκου ανοχής, που λειτουργούσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μασάζ.

Συνελήφθη η 34χρονη αλλοδαπή υπεύθυνη του παράνομου οίκου ανοχής, η οποία λειτουργούσε την «επιχείρηση» για λογαριασμό των δύο ημεδαπών ιδιοκτητών της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν επ’ αμοιβή στο συγκεκριμένο ινστιτούτο τρεις (3) ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 31, 38 και 37 ετών, οι οποίες βρέθηκαν εντός του χώρου και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Κατά την έρευνα στον παράνομο οίκο ανοχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησης και μία ατζέντα χειρόγραφων σημειώσεων.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ