Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Έρχονται μπόρες από το μεσημέρι

Νεφώσεις αυξημένες σε ανατολική Μακεδονία , Θράκη και ανατολική Θεσσαλία περιμένουμε την Κυριακή τις πρωινές ώρες με πιθανότητα λίγων βροχοπτώσεων. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός από την αρχή της ημέρας έως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες.

Σταδιακά από το μεσημέρι προς το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί άστατος στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και θα σημειωθούν μπόρες σε: Μακεδονία , Θεσσαλία , Στερεά Ελλάδα, Εύβοια , κεντρική – βόρεια – ανατολική Πελοπόννησο και τοπικά στην Ήπειρο.

Αυξημένη πιθανότητα υπάρχει για χαλαζόπτωση σε Μακεδονία – Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα το απόγευμα. Μικρή είναι η πιθανότητα τα φαινόμενα να συνεχιστούν και τις νυχτερινές ώρες σε ανατολική Θεσσαλία και ανατολική Στερεά Ελλάδα.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 6 Μποφόρ. Στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ ενώ στα υπόλοιπα τμήματα από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3-4 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Θεσσαλονίκη 

Παροδικά νεφελώδης θα είναι ο καιρός τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα καταστεί άστατος και θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές και καταιγίδες ,πιθανόν ισχυρές. Τη νύχτα αναμένεται σχετική βελτίωση χωρίς να αποκλείεται να συνεχιστούν κάποιες τοπικές μπόρες στα νότια του νομού προς Χαλκιδική.

Οι άνεμοι αρχικές από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στη διάρκεια της ημέρας και στροφή σε νοτιάδες το μεσημέρι και το απόγευμα έως τα 3-4 Μποφόρ.Η θερμοκρασία σε πτώση.

Αττική

Ηλιοφάνεια προβλέπεται τις πρωινές ώρες. Σταδιακά από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες αναμένεται πύκνωση των νεφώσεων στα γύρω ορεινά της δυτικής – βόρειας Αττικής και τοπικά στα ανατολικά και θα σημειωθούν μπόρες με πιθανότητα σύντομης χαλαζόπτωσης. Πιθανότητα βροχής / καταιγίδας το απόγευμα και στο λεκανοπέδιο. Τη νύχτα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Οι άνεμοι τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ με εξασθένηση προς το μεσημέρι και στροφή σε νοτιάδες έως 4 Μποφόρ. Οι θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός
«Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία» Κράτους και Εκκλησίας είπε από το Δήλεσι πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός
Κωνσταντίνος Τίκης: «Παιδί και παιχνίδι ήταν ανέκαθεν λέξεις που πήγαιναν μαζί»
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται για ένα ΣΚ γεμάτο δράσεις και εκπλήξεις στο NOESIS και στη ΧΑΝΘ και ο Κωνσταντίνος Τίκης μάς δίνει μια γεύση από τι θα...
Κωνσταντίνος Τίκης: «Παιδί και παιχνίδι ήταν ανέκαθεν λέξεις που πήγαιναν μαζί»