Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός βρέθηκε ψαράς σε ακτή στη Χαλκιδική

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 66χρονος ψαράς ο οποίος αγνοούνταν από χθες το βράδυ στην Χαλκιδική όταν και ξεκίνησαν οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό του.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδινέςώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενου 66χρονου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή ν. Ελευθερόνησου Χαλκιδικής, όπου είχε νωρίτερα βρεθεί αγκυροβολημένο το υπό ιδιοκτησίας του σκάφος ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ'' Λ.Θ. 15007, χωρίς επιβαίνοντες.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, ενώ από ξηράς διενεργήθηκαν έρευνες από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Πρωινές ώρες σήμερα, βρέθηκε η σορός του ανωτέρω στην ακτή της θαλάσσιας περιοχής Νέων Ρόδων Χαλκιδικής, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών
Ένας εξ αυτών έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με την τέλεση παρόμοιων αδικημάτων και βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών