Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αυτές είναι οι 5 ανοιχτές δωρεάν ΤΟΜΥ – Ωράριο και τηλέφωνα

Δωρεάν παροχή πρωτοβάθμιας Υγείας στη Θεσσαλονίκη

Άνοιξαν πύλες πέντε Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) στη Θεσσαλονίκη, για την παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό. Οι περιοχές όπου άνοιξαν βρίσκονται στην Τούμπα, στην Δελφών, στην Χαριλάου και στην Εθνικής Αντιστάσεως.

Οι Τ.ΟΜ.Υ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.

Βρείτε παρακάτω τα ωράρια και τα τηλέφωνα.

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΤΟΜΥ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Άνω Τζουμαγιάς 64-Άνω Τούμπα (στο κτίριο που στεγάζεται το ΚΥ Τούμπας) του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018.

Η 1η Τ.ΟΜ.Υ Θεσσαλονίκης είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Γενικοί Ιατροί, Παιδίατρος) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 14:00 έως τις 22:00.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2310952990, 2310952371 και 2310952991 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΤΟΜΥ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της 2 ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 62 (στο κτίριο που στεγάζεται το ΚΥ 25ης Μαρτίου) του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018.

Η 2 η Τ.ΟΜ.Υ Θεσσαλονίκης είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Γενικοί Ιατροί, Παιδίατρος) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 14:00 έως τις 22:00.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2311223220 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 3 ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΤΟΜΥ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της 3 ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Δελφών 124 του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018.

Η 3 η Τ.ΟΜ.Υ Θεσσαλονίκης είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Γενικοί Ιατροί, Παιδίατρος) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 14:00 έως τις 22:00.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2313308872 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 4 ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΤΟΜΥ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της 4 ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Πλαταιών 26-Χαριλάου του Δήμου Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.

Η 4 η Τ.ΟΜ.Υ Θεσσαλονίκης είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Γενικοί Ιατροί, Παιδίατρος) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2310307278 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 5 ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΤΟΜΥ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της 5 ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Πλαταιών 26-Χαριλάου του Δήμου Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.

Η 5 η Τ.ΟΜ.Υ Θεσσαλονίκης είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Παθολόγος Ιατρός, Παιδίατρος) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 14:00 έως τις 22:00.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2310307278 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Αριστοτέλη το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ελληνικός Χρυσός
Μόνο μέσα στο 2023 υλοποιήθηκε πρόγραμμα με 146 έργα και δράσεις ύψους 1.73 εκατ. ευρώ
Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Αριστοτέλη το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ελληνικός Χρυσός
Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας
Πολύ σημαντικά ευρήματα, δίνουν στοιχεία για μία άγνωστη περίοδο της πόλης - Αρχαιολογική Συνάντηση γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας