Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή αλλοδαπών, με τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη

Φορτηγό που μετέφερε 16 άτομα τράκαρε με ΙΧ στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει τον έλεγχο

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για 21χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διευκόλυνσης παράνομης διαμονής παράτυπων μεταναστών στη χώρα και απείθειας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας βραδινές ώρες χθες (17-06-2018) στην Εγνατία Οδό (πλησίον κόμβου Σοχού), επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ. φορτηγό, ο 21χρονος οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε στις σχετικές υποδείξεις, ανέπτυξε ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Μετά τη σύγκρουση το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως έπειτα από πεζή καταδίωξη συνελήφθη, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση κατά την ακινητοποίησή του.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, εντοπίστηκαν δεκαέξι (16) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου σε προγενέστερο χρόνο, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και για την παράνομη μεταφορά τους, κατέβαλαν χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»