Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οι ΟΝΙΡΑΜΑ σε δωρεάν συναυλία στη δυτική Θεσσαλονίκη!

Γιορτή αποφοίτησης για τους μαθητές με δωρεάν συναυλία διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών

Αποχαιρετώντας τη σχολική χρονιά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών διοργανώνει γιορτή αποφοίτησης με συναυλία των ΟΝΙΡΑΜΑ. Όλοι οι μαθητές των σχολείων του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν υπό τους δροσερούς ήχους του νεανικού συγκροτήματος έπειτα από μια κοπιαστική σχολική χρονιά, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι θα έχει ελεύθερη είσοδο και αυτό αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. προς όλη τη νεολαία του δήμου. Η συναυλία θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, στις 9 μ.μ., στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» (Καρόλου Κουν 13, Συκιές), με ελεύθερη είσοδο.

«Η εκδήλωση έρχεται να χρωματίσει μουσικά το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών. Με τη συναυλία αυτή ο δήμος μας έρχεται να επιβραβεύσει τον κόπο και την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά στο σχολείο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που μόλις ολοκληρώθηκε, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να ξεφαντώσουν σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι», αναφέρουν σε μήνυμά τους ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών Δημήτρης Απατσίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά