Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέες αλλαγές στις θέσεις πάρκινγκ – Σε ποιους δρόμους

Αλλαγές στο σύστημα στάθμευσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ...

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθούν 150 θέσεις στάθμευση στους δημότες σε δρόμους του κέντρου, στο πλαίσιο του νέου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Άννα Αγγελίδου, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου είπε χθες ότι οι θέσεις θα δοθούν σε μεγάλο μέρος της οδού Νικολάου Γερμανού, της Αγίας Σοφίας πάνω από την Εγνατία και της Καστριτσίου. Ενώ στην οδό Ιασωνίδου κατά 90-100% οι θέσεις πάρκινγκ θα αφορούν κατοίκους.

Αντίστοιχα, σε εμπορικούς δρόμους του κέντρου, θα δοθούν περισσότερες θέσεις στάθμευσης σε επισκέπτες. Η κ. Αγγελίδου ανέφερε συγκεκριμένα το κομμάτι της οδού Ερμού, από τη Βενιζέλου έως την Ίωνος Δραγούμη και την Εθνικής Αμύνης κοντά στα πανεπιστήμια.

Η κ. Αγγελίδου είπε εξάλλου ότι λαμβάνονται μέιλ και επιστολές που δείχνουν την ευχαρίστηση των επισκεπτών γιατί βρίσκουν θέση να παρκάρουν.

Τα στοιχεία από την κίνηση των οχημάτων δείχνουν αισθητή μείωση του χρόνου  κυκλοφορίας στο κέντρο τις καθημερινές, είπε ακόμη η ίδια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα