Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κοσμοπλημμύρα στην πρεμιέρα θερινού σινεμά στο Πανόραμα

Πρεμιέρα με την ταινία «ΤΖΑΜΑΪΚΑ» στο δημοτικό κινηματογράφο «Cine ΠANOΡAMA» - Ποιες άλλες ταινίες θα προβληθούν

Πρεμιέρα με κοσμοπλημμύρα και ελληνική ταινία στο δημοτικό κινηματογράφο «Cine ΠANOΡAMA», που έκανε την Τετάρτη το βράδυ ιστορική εκκίνηση, ξεκινώντας για 19η χρονιά και με το δεξί για τη θερινή περίοδο. Με την προβολή της ταινίας «ΤΖΑΜΑΪΚΑ» και πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Φάνη Μουρατίδη.

Ο χώρος του κινηματογράφου κατακλύστηκε από νωρίς από τους σινεφίλ της περιοχής, που έμειναν με άριστες εντυπώσεις από την εξαιρετική αυτή ελληνική ταινία. Ανάμεσά τους ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου Σπύρος Μιλτιάδης, ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών Γιώργος Παρισόπουλος και ο πρόεδρος της ΚΕΠΑΠ Γιάννης Καρτάλης

Το «Cine ΠANOΡAMA» πιστό στο «ραντεβού» του με όλους τους σινεφίλ, κλείνει φέτος 19 χρόνια λειτουργίας. Υπόσχεται αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας στους πολίτες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, αλλά και σε όλους τους Θεσσαλονικείς, που κάθε καλοκαίρι το επισκέπτονται. Με ξεκαρδιστικές κωμωδίες, ποιοτικά ριμέικ, ένταση και μυστήριο, διάσημους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, μεγάλες παραγωγές, περιπέτεια, δράση και πολιτική, κινούμενα σχέδια, δράμα και κομεντί.

Οι ταινίες που θα προβληθούν τόσο στο «Σινέ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» όσο και στο «αδελφάκι» του, το «Σινέ ΠΥΛΑΙΑ», που θα ξεκινήσει για 6η χρονιά τις καλοκαιρινές του προβολές μετά την ολοκλήρωση των φετινών εκδηλώσεων του καλλιτεχνικού Ιουνίου, την Τετάρτη 27/6 με το Αμερικάνικο μιούζικαλ “THE GREATEST SHOWMAN”, με τον Χιου Τζάκμαν, τον Ζακ Έφρον και τη Μισέλ Ουίλιαμς, είναι Α’ προβολής και σε Πανελλήνια Πρώτη.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν είναι και οι εξής:

· MAMMA MIA 2: HERE WE GO AGAIN Η συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας.

· Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 8 (ΟCEAN’S 8) Κωμική περιπέτεια με τη Σάντρα Μπούλοκ και την Κέιτ Μπλάνσετ.

· MISSION IMPOSSIBLE 6: FALLOUT Η νέα ταινία της γνωστής περιπέτειας με τον Τομ Κρουζ.

· Οι Γαλλικές κωμωδίες: “ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ”, “ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ!”, “ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;”

· Η Ισπανική κωμωδία “ΚΗΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ”

· Οι παιδικές ταινίες: “ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2”, “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ”,“ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ & ΓΟΥΙΝΙ”

Για πληροφορίες προβολών μπορείτε να κάντε κλικ στην ιστοσελίδα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (www.pilea-hortaitis.gr), στα προφίλ του facebook Σινέ Πανόραμα και Σινέ Πυλαία και στα τηλέφωνο 2310346720 για το Πανόραμα και 2313302635 για την Πυλαία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ