Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σε «Β. Πατουλίδου» μετονομάζεται το ΔΑΚ Ευόσμου

Ξεκινά, παράλληλα, το Φεστιβάλ Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Με την τελετή ονοματοδοσίας του ΔΑΚ Ευόσμου (οδός Γοργοποτάμου 3 & Εθν. Αντιστάσεως) σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ”, ανοίγει τη Δευτέρα 4 Ιουνίου και ώρα 19.30 η αυλαία του Φεστιβάλ Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της λήξης των δημοτικών αθλητικών προγραμμάτων.

“Η απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου γίνεται πράξη και ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου αποδίδει στην πρώτη Ελληνίδα Χρυσή Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου την οφειλόμενη τιμή, δίνοντας το όνομά της στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου. Τιμούμε την κορυφαία αθλήτρια στην ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού, την Ελληνίδα που με δύναμη ψυχής και ατσαλένια θέληση κατέκτησε όχι μόνο την κορυφή του κόσμου αλλά και την πρώτη θέση στις καρδιές όλων των Ελλήνων” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ “Άθληση για ¨Ολους”

Το Φεστιβάλ “Άθληση για Όλους” αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 3.000 αθλούμενοι των 223 τμημάτων άθλησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο θέαμα γεμάτο κίνηση και ζωντάνια, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της φετινής αθλητικής περιόδου.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει:

• Δευτέρα 4 & Τετάρτη 6 Ιουνίου (ώρα έναρξης 19.30)

Συμμετέχουν όλα τα αθλητικά παιδικά τμήματα μοντέρνου, σύγχρονου & κλασικού χορού, ενόργανης, ακροβατικής και ρυθμικής γυμναστικής, Hip Hop και Tae Kwon Do, τμήματα ενηλίκων Tae Bo, Zumba, όπως επίσης τμήματα αθλουμένων τρίτης ηλικίας αλλά και ατόμων με αναπηρίες (αυτισμός & σύνδρομο Down).

• Παρασκευή 6 Ιουνίου “Γιορτή προσχολικής ηλικίας” (ώρα έναρξης 19.30)

Συμμετέχουν τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής, γενικής γυμναστικής, προπαιδείες μπαλέτου, ενόργανης, ρυθμικής και TWD.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο