Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Βρήκαν 11 άτομα από την άγρια επίθεση στον Μπουτάρη

Ακόμη τρεις ταυτοποιήσεις ατόμων από την ΕΛΑΣ

Άλλα τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν χθες Παρασκευή (25/5) για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στις 19 Μαΐου.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 34, 20 και 21 ετών. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα διατάραξης κοινής ειρήνης και διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς. 

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη είχαν ταυτοποιηθεί άλλα τρία άτομα, μεταξύ αυτών, ένας αστυνομικός, 44 ετών. Μία ημέρα νωρίτερα είχε ταυτοποιηθεί ένας 41χρονος άνδρας, ο άνδρας που προπηλακίζει τον Μπουτάρη με την κόρη του στην αγκαλιά του.

Συνολικά για την επίθεση έχουν ταυτοποιηθεί 11 άτομα, από τους οποίους οι τέσσερις συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Οι τρεις εξ αυτών καταδικάστηκαν με ποινές από 14 έως 21 μήνες φυλάκιση με 3ετη αναστολή και χρηματικό πρόστιμο (σ.σ. ο ένας).

Να σημειωθεί πως ο κ. Μπουτάρης κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ξανά λόγο για «στρατιωτάκια», ζητώντας από τις αρχές να βρεθούν οι πραγματικοί υπεύθυνη για την οργανωμένη επίθεση.

Θυμηθείτε τις χθεσινές δηλώσεις Μπουτάρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός
«Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία» Κράτους και Εκκλησίας είπε από το Δήλεσι πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός
Κωνσταντίνος Τίκης: «Παιδί και παιχνίδι ήταν ανέκαθεν λέξεις που πήγαιναν μαζί»
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται για ένα ΣΚ γεμάτο δράσεις και εκπλήξεις στο NOESIS και στη ΧΑΝΘ και ο Κωνσταντίνος Τίκης μάς δίνει μια γεύση από τι θα...
Κωνσταντίνος Τίκης: «Παιδί και παιχνίδι ήταν ανέκαθεν λέξεις που πήγαιναν μαζί»